Campanya d’esterilització

Gossos

/tbody>

Gos

Pes Preu
- 15 kg 95€
15-30 kg 105€
+ 30 kg 115€
* Braquicefàlics 190€
* Criptòrquid
       Inguinal +10€
       Abdominal 200-210€

Gossa

Pes Preu
- 15 kg 250€
15-30 kg 300€
+ 30 kg 350€

Gats

Gat 75€
Gata 150€

 

Els preus inclouen la cirurgia, l’anestèsia, la medicació, la campana i les revisions necessàries.

El preu no inclou la analítica prèvia que té un cost de 52 euros i que recomanem fer-la.

 

Perquè el veterinari em recomana esterilitzar el meu gos o el meu gat?

L’esterilització és una cirurgia que aporta molts avantatges als nostres gossos i gats.

En el cas dels mascles ens pot ajudar a disminuir moltíssim conductes com el marcatge amb orina, l’agressivitat amb altres mascles, l’escapisme per buscar xicota, la munta d’objectes, cames, braços i altres animals… i ens ajuda a eliminar problemes de salut com tumors de testicle i pròstata.

En el cas de les femelles l’esterilització ens ajuda a reduir la incidència de tumors mamaris, conducta de marcatge i embarassos i lactacions psicològiques. I ens elimina la possibilitat de patir infeccions de matriu, quists ovàrics…

A més, si no volem fer criar el nostre gos o gat esterilitzar-los ens evita problemes de superpoblació d’animals no desitjats que acaben en gosseres o en situacions encara pitjors.

És una cirurgia perillosa?

La intervenció quirúrgica té molt poc riscv perquè és una cirurgia molt habitual. Tot i així, cal tenir clar que totes les cirurgies tenen un risc, ja que cal anestesiar completament l’animal per realitzar-les. Però si comparem el risc que suposa una anestèsia amb el risc que suposa patir problemes mèdics o de conducta derivats de no fer-la és evident, que és recomanable assumir aquest risc.

La meva mascota es posarà gorda?

S’ha comprovat que després d’esterilitzar els animals tenen més gana sobretot durant el primer any. A més, al treure la necessitat constant de buscar parella la despesa energètica es redueix. Si després de l’esterilització escollim un pinso adequat, mantenim el mateix nivell d’exercici i no donem més menjar del necessari és molt senzill prevenir un problema d’obesitat.

A la meva mascota li canviarà el caràcter?

És probable que sí, però en un sentit positiu. L’esterilització afecta només a les conductes que tenen relació amb la conducta sexual i la territorialitat. Per tant, és probable que desapareguin conductes com fer pipi a les cantonades de casa i del carrer, l’agressivitat amb altres mascles o la monta d’objectes, persones o animals.
L’esterilització no afecta les ganes de jugar o de ser afectuosos.
Tampoc milloraran conductes com les destrosses a casa.

Hi ha relació entre les gosses que tenen incontinència urinària i l’esterilització?

Sí, s’ha comprovat que fins a un 20% de les femelles esterilitzades tenen problemes d’incontinència urinària quan es fan grans per la pèrdua de to de la musculatura uretral. Aquest problema es tracta amb èxit administrant un xarop que augmenta la contracció de la uretra