Equip humà

En el nostre centre, ens preocupem en primer lloc pel benestar del teu animal.

Sempre que vingueu, dedicarem l’estona que sigui necessària per fer que la visita sigui el menys estressant possible. Una exploració veterinària sempre és una experiència molesta per un animal, per això tenim premis i joguines a disposició dels nostres pacients, així els hi agraim que ens facilitin la nostra feina (que no sempre és agradable per a ells).

Ens agrada treballar el reforç positiu, per això us demanem que vingueu a visitar-nos només per donar-li un premi al vostre gos. Volem aconseguir que relacionin entrar a la clínica amb una experiència positiva per reduïr l’estrés que comporta una visita al veterinari.

Tot i això, moltes vegades és imprescindible fer probes molestes o invasives. Per això, només us recomanarem aquelles probes i/o intervencions que ens permetin millorar tant la seva salut com el seu benestar i que no suposin una despesa innecesssària per la vostra butxaca. 

Per escollir les probes més efectives ens mantenim al dia de les novetats en medicina veterinària anant a congressos, coneixent lestècniques més novedoses, assistint a webinars i utilitzant tot el que tenim al nostre avast per aprendre cada día la millor manera de mantenir la salut del teu animal.

Podeu consultar els nostres preus clickant aquí.

 

Noemi Mayoral

Noemi Mayoral col. 4371

Llicenciada al 2009 a la Universitat Autònoma de Barcelona

Especialitzada en etologia amb el Master en etologia clínica per la UAB i amb la tesina realitzada en el camp de la lateralització en els gossos.

Ha treballat en diverses clíniques tant en servei de consulta diürna com en el servei d’urgències durant els darrers 5 anys.

Berta Suñol

Berta Suñol col. 4569

Llicenciada al 2010  a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Ha treballat durant 4 anys atenent el servei d’urgències de la clínica Gran Via així com realitzant consultes generals i medicina preventiva en diversos centres de dia.