Botiga

En el nostre centre disposem de alimentació tant específica de veterinària com fisiològica per a totes les races i edats i et recomanarem l’alimentació més adequada per a la teva mascota. Ens fixarem en la seva mida, edat, estat de salut i també mirarem per la teva butxaca. Per això hem seleccionat els pinsos del mercat amb una millor relació qualitat/preu.

A la nostra botiga també trobareu snacks i llaunes per gossos amb problemes d’al·lèrgia.

Tot i que tenim un estoc limitat de pinsos podem aconseguir la majoria de marques en un termini de 2-3 dies.

També trobareu accessoris i joguines per a la teva mascota i t’assessorarem en quines són les més adequades així com una àmplia mostra de jaquetes i impermeables pels dies de fred i pluja.

En ser un centre veterinari trobareu tan accessoris de perruqueria com raspalls per a cada tipus de pèl, tallaungles, llacets, colònia… com productes especialitzats per tractar pells amb problemes mèdics.

pinsosfiltre

Menjar sà per a gats i gossos

Hem seleccionat aquells pinsos que poden satisfer millor les necessitats nutricionals dels gossos i els gats en qualsevol etapa de la seva vida sempre dins d’uns preus raonable en pinsos de gamma alta.

Tot i així, per encàrrec, et podem fer arribar la majoria de pinsos disponibles al mercat en 24-48 hores.

Tot i mès per a la teva mascota

A la nostra botiga trobaràs des de joguines fins a premis passant per els accessoris bàsics per a les nostres mascotes com llits, menjadores, impermeables…

botigafiltro

recepciofiltre

Y per la seva salut…

Tenim una àmplia selecció de nutracèutics, desparasitants tan interns com externs i qualsevol medicació que es requereixi després de la visita veterinària.